lørdag 23. juni 2012

Oslo anorakker

 NÅ er det lenge siden jeg har vært innom her! Masse lesing og eksamensboble får skylda. Har vært en hektisk periode nå i vår. Praksis, arbeidskrav, og lesing har tatt mye av tiden min på dagen, og unger og familie på kvelden. Det er ikke nok timer i døgnet:) Har blitt litt mindre strikking, men litt har det blitt. Mange prosjekt på en gang gjør at færre plagg blir ferdigstilt. Det er så mye jeg vil lage:)

Var en tur i oslo i Mai, og var innom åpent lager på pickles med familien på slep. Skikkelig koselig! Ble handla inn en del garn, jeg var som en unge i godtebutikken:)
Oslo anorakken syns jeg er så fin. Har ikke vært så fan av å ha samme klær til ungene, men har blitt noen like strikkeplagg likevel. Når jeg finner noe jeg liker, vil jeg gjerne ha det til begge to:)
 Brage i sin anorakk i sjøblå. Syns det er en nydelig farge til det røde håret hans :)
Strikka str 7-8 år, ville gjerne ha den litt baggy. Tok visst litt hardt i, måtte brette opp ermene for at den skulle passe. Gikk mer litt mindre garn enn oppskrifta sa på begge genserene, så har ett nøste igjen av bomullen i begge fargene.
Frøkna sin ble i fargen korall. Strikka denne også en del større enn alderen sier. Greit at den kan vare lengre enn noen måneder. 3-4 år ble ikke så alt for stor til henne:)
 Søskenkjærligheten slår til i blandt, og da er det ekstra koselig at mamma står klar med kameraet. Det må dokumenteres:)
Tatt bildene på låvebrua til den gamle fjøsen til mamma. Syns ungene blir så fine mot det gamle treverket. Mye historie ligger i disse plankene:)

 Håper dere som er innom har hatt en koselig st.hans-feiring:) Det er en fin sommerkveld her i nord, så nå skal mor selv unne seg et glass vin:)

Line